Stunt konsulentbistand

Udover motocrosstræning, så bistår MX8 og Brian Kjær Jørgensen, også i sager hvor motocross – eller kørsel på motocrosscykler – er involveret. Et væld af forskellige opgaver ud i at bistå som konsulent, når TV-produktioner og teateropsætninger har haft behov for motocrosskørsel, har sikret Brian erfaring på området, og han står klar til at hjælpe, hvis du/I skulle have behov for det.

 

Som en af verdens førende kørere – og trænere – er det oplagt at lade Brian tage et professionelt kig på hvad der kan lade sig gøre, og ikke mindst hvordan eventuelle stunts og sikkerhed kan konstrueres, i produktioner der kræver det ekstra pift, som motocrosscykler altid er leveringsdygtige i.

 

For nyligt har Brian arbejdet tæt sammen med Det Kongelige Teater, og deres store opsætning af Kong Arthur i Dyrehaven. Her stod Brian for at skaffe kørere, og koordinere deres stunts og muligheder i stykket. Det var en opgave der gav en anderledes vinkel til at være motocrosstræner, men som samtidig kunne trække på alle Brians erfaringer på området. Tidligere har Brian også bistået i TV-produktioner, hvor der har været behov for kørsel på motocrossmaskiner.

 

Så overvejer I lidt ekstra aktion? Så er Brian klar til at hjælpe med at gøre det sikkert, overbevisende og fedt!

 

Video fra Kong Arthur: