Partners

Twin Air: Det eneste rigtige luftfilter at komme på din cykel. Så kan den altid få luft!

 

SOS Racing Parts: Trænger din cykel til en opfriskning? Så er det hos SOS du skal hente. Professionelt designede klistermærker, der tåler strabadserne, og Danmarks fedeste fælge til din crosser.

 

Tomasin: Skal din motocross-cykel optimeres? Så er Tomasin R&D stedet der kan få absolut mest ud af din motor. Kontakt Brian for at høre hvad du har behov.

 

SBS: Hvad stopper dig? Brian Kjær Jørgensen bliver stoppet af SBS, markedets bedste bremseklodser, der sørger for at du altid beholder kontrollen.

 

PSEParts: Alt i udstyr til motocross. Tøj, hjelme, støvler og tilbehør til motocross. Skal du være helt med på noderne i sporten, så har PSEPARTS det du skal bruge til Danmarks bedste priser.

 

Panta Racefuel: Forkæl din motor med det bedste benzin på markedet. Giver dig optimal respons, og så er det helt igennem lovligt i henhold til FIMs reglement. Kontakt Brian for at få fat i vidundermidlet.

 

Quiq: Lækker og opkvikkende energidrik, lavet af 50 % frugtjuice.

 

Polar: Alt i ure. Pulsure til ethvert formål. Uundværlig når den fysiske form for alvor skal holdes ved lige til sæsonen.

 

Ortema: Livet er det dyrebareste du har. Tag ordentligt vare på det når du kører cross, med markedets bedste nakkekrave fra Ortema. Kan fås til alle.

 

Nybolig Frederikssund: Alt i køb og salg af boliger til de bedste priser. Uanset om du så skal købe eller sælge. Professionelt salgs-håndværk af højeste karat

 

Kawasaki: Kawasaki har i mange år været en faktor på markedet, og de nye modeller fra det grønne mærke, hjælper dig med at nå dine mål på crossbanen.

 

Fox: Uanset om det drejer sig om det fedeste nye tøj, hjelm eller støvler, så kan du være sikker på, at det komme fra Fox.

 

Motostar: Forhandler ALT hjertet kan begære til den kræsne crosskører. Tøj, reservedele, tilbehør og cyklen. Motostar har også et stort værksted. Shop både på nettet, eller i den store fysiske butik i Sjöbo i Sverige.

 

CTI: Knæene er crosskørerens mest udsatte sted, og samtidig hans største aktiv. Derfor er det vigtigt at passe på dem, og til det formål finder du ikke nogen bedre en CTI. Specialdesignede knæskinner der holder dig kørende.

 

Akrapovic: Den bedste udstødning på markedet. Giver både holdbarhed og effekt til dig der gerne vil hurtigt afsted.